gravel bikes

test event

met Bike Expo en Gravel Cafe Live!

Stap op vrijdag 26 april gratis op de nieuwste gravelfietsen van Wilier Triestina, Merida, J. Guillem, Orbea, Specialized, Canyon, Scott, Ridley en Giant en test de fietsen op een uitgezet parcours van 9 kilometer.


Een ticket is gratis. Hiervoor kan je de gravelbikes testen, ontvang je een kop koffie met een stuk vlaai en stempelkaart. Het testen is mogelijk in verschillende ‘time slots’ en gaat op basis van beschikbaarheid. Neem voor het testen je eigen pedalen mee!

Gravel Cafe Live!

Binnen het Shimano Experience Center is het vanaf 19.30 uur tijd voor het United in Gravel Weekender Gravel Café Live! In een gezellige, informele café-setting spreekt de gastheer met diverse gasten uit de gravelwereld. Profs, oud-renners en influencers lichten de laatste ontwikkelingen toe in de gravelwereld. Natuurlijk kijken we ook uit naar de King’s Day Edition van LtD Gravel Fest en blikken we vooruit op de kanshebbers in de Gravel Fondo Limburg-wedstrijd van zondag. Daar staan grote namen aan de start zoals Greg Van Avermaet, Tessa Neefjes, Sophie de Boer, Denise Betsema, Thijs Zonneveld, Laurens ten Dam, Eli Iserbyt, Bram Tankink, Jan Bakelants, Jasper Ockeloen, Toon Aerts en de winnares van vorig jaar Martha Maltha. 


We hebben 100 gratis kaarten voor Gravel Café Live! dus wees er snel bij en bestel jouw gratis kaartje hier.

Bike Expo is powered by Shimano GRX

Deelnemende merken aan de United in Gravel Bike Expo